Tillbaka till Blogg

Ny publikation!

30 mars, 2011 10:51 Blogg

Nu finns vår nya SPI publikation om Tankbilstransporter.

Här kan du få vägledning vid kravställandet på fordon från säkerhetssynpunkt. Publikationen skall också vara en hjälp till bl.a. depåerna runtom i landet för att säkerställa säkerheten vid tankbilstransporter. Läs mer här!


Kommentera

För att kommentera måste du verifiera dig med Facebook Connect.
Logga in med ditt Facebook-konto genom att klicka på knappen nedan.
Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Detta inlägg har inte fått några kommentarer

Skribent: Per Brännström
HMS-ansvarig samt VD SMC

Senaste inlägg

Senast kommenterade