Tillbaka till Blogg

Leverans från Libyen

6 april, 2011 08:41 Blogg

Enligt Oil & gas journal har en oljetanker ankommit till Marsa el-Hariga i östra Libyen för att lasta upp till en miljon fat råolja. Intäkterna kommer då gå till oppositionen. Det är första leveransen på drygt två veckor och har betydelse ur såväl ekonomisk som symbolisk synvinkel. Samtidigt visar det att viss oljeproduktion pågår och anges till ca 100 000 fat per dag från denna del av Libyens oljekällor.  

Kommentera

För att kommentera måste du verifiera dig med Facebook Connect.
Logga in med ditt Facebook-konto genom att klicka på knappen nedan.
Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Detta inlägg har inte fått några kommentarer

Skribent: Ulf Svahn
VD

Senaste inlägg

Senast kommenterade