Tillbaka till Blogg

Expertgruppen för miljöstudier

11 november, 2011 04:13 Blogg

Precis tillbaka från ett seminarium från regeringens expertgrupp för miljöstudier och frågan om investeringar på elmarknaden funderar jag åter över regeringens planer om att lägga ned gruppen. Gruppen har presenterat ett antal intressanta rapporter kring viktiga frågeställningar utifrån ett akademiskt perspektiv. Finansdepartementet som har bekräftat planerna säger enligt SvD att granskningen inte skall upphöra utan att en annan myndighet skall ta upp tråden. Det ställer en del krav på departementet att lösa frågan då det är angeläget att den akademiska debatten fortsätter och sätter väsentliga frågeställningar under lupp inför politiska beslut. Enklare kanske att behålla gruppen.

Kommentera

För att kommentera måste du verifiera dig med Facebook Connect.
Logga in med ditt Facebook-konto genom att klicka på knappen nedan.
Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Detta inlägg har inte fått några kommentarer

Skribent: Ulf Svahn
VD

Senaste inlägg

Senast kommenterade