Tillbaka till Blogg

SPBI Branschfakta 2015 med den senaste drivmedelsstatistiken!

3 juni, 2015 10:55 Blogg

Publikationen som spänner över den svenska drivmedelsmarknaden och samtidigt ger en global utblick inom våra områden är nu klar! Här kan du läsa om hur marknadsandelarna i Sverige ser ut, hur stor del som är förnybart i transportsektorn och mycket mer! För att läsa mer klicka här!

Kommentera

För att kommentera måste du verifiera dig med Facebook Connect.
Logga in med ditt Facebook-konto genom att klicka på knappen nedan.
Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Detta inlägg har inte fått några kommentarer

Skribent: Sofie Quant
Kommunikationschef

Senaste inlägg

Senast kommenterade