Tillbaka till Blogg

Biodrivmedelsstatistik – HVO försäljningen fortsätter stiga

18 januari, 2017 01:25 Blogg

Vi fortsätter att rapportera försäljningen av biodrivmedel månadsvis. Beroende på tillgänglighet i statistikunderlaget  ligger vi 2 månader efter, så nu presenterar vi november års siffror. Välkomna att ta del av den senaste biodrivmedelsstatistiken här.

Kommentera

För att kommentera måste du verifiera dig med Facebook Connect.
Logga in med ditt Facebook-konto genom att klicka på knappen nedan.
Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Var respektfull för ämnet och andra personer i dina kommentarer på SPBI.se. Skriv kortfattat och använd ett vårdat språk. SPBI förbehåller sig rätten att ta bort alla inlägg som strider mot riktlinjerna i våra regler för kommentering.

Detta inlägg har inte fått några kommentarer

Skribent: Sofie Quant
Kommunikationschef

Senaste inlägg

Senast kommenterade